Használati útmutató Prostaffect

Prostaffect kapszulák használati utasítása

A Prostaffect egy teljesen új megoldás a prosztata egészségének támogatására Magyarországon. Valószínű gyártója 2020 tavaszán szállította a digitális piacra. Ismeretes, hogy a felsorolt komponensek többsége jelentősen javítja a férfi genitourináris és reproduktív rendszerek munkáját. A gyártó ismételten kijelentette, hogy javítja a prosztata mirigy megfelelő működését is. A rendelkezésre álló vásárlói vélemények és az online intimitási fórumok véleménye is ezt erősíti. A megjegyzések, vélemények és vélemények többnyire pozitívak. Nem tartalmaznak súlyos panaszokat a negatív mellékhatások, allergiás reakciók vagy más ellenjavallatok előfordulására vonatkozóan. De a helyes hatás érdekében a kapszulákat szigorúan az utasítások szerint kell használni.

Utasítások a Prostaffect kapszulák helyes használatához

A Prostaffect egy olyan kapszula, amelynek innovatív formulája ötvözi a természet adományait a modern tudományral. Naponta egyszer kell fogyasztani, lehetőleg fél órával a tervezett étkezés előtt. A kapszulákat bő vízzel ajánlott inni. A fájdalom tünetei a használat első hete után eltűnnek. Mélyebb cselekvésre hosszabb ideig kell várni. Ez a betegség súlyosságától, valamint a test egyéni körülményeitől függ.

Semmi sem egyszerűbb, mint a napi Prostaffect férfi libidót fokozó kapszulák szedése. Vékony filmbevonattal vannak bevonva, amely könnyen befolyásolja a gyomor-bélrendszert. Az egyetlen dolog, amelyet a Prostate Solution Better Performance neves gyártója valószínűleg a felhasználóknak tanácsol, az a használati utasítások betartása. Ezeket átfogó használati és alkalmazási útmutató formájában állították össze. A terméktartályt száraz és hűvös helyen kell tárolni. Nem szabad közvetlen napfénynek kitenni.

Hogyan kell a terméket helyesen használni? Három egyszerű lépés van.

A kapszulák használatára vonatkozó utasítások
1. lépés 2. lépés 3. lépés
Ne haladja meg a napi 2 (két) kapszulát. Tegye ezt körülbelül 30 perccel a szokásos étkezés előtt! Ne felejtsen el fizikailag aktív maradni, enni egészséges prosztata ételeket és inni sok folyadékot! Ismételje meg ezt a folyamatot minden nap legalább egy teljes naptári hónapig!

A gyógyszer teljes ideje 30 nap (egy naptári hónap). Ha szükséges, egy idő után megismételheti a tanfolyamot a megelőzés érdekében.

Felhasználási javallatok

A prosztatagyulladás tünetei általában fokozatosan alakulnak ki, és elég korán észlelhetők. Előfordul azonban, hogy az egészség romlása hirtelen következik be, akkor akut prosztatagyulladásunk van. Az összes tünet figyelmen kívül hagyása hozzájárulhat a sperma minőségének romlásához, a vér megjelenéséhez a spermában és a nemi vágy jelentős csökkenéséhez. A prosztatagyulladás tünetei:

  • Vizelettartási nehézség.
  • Gyakori nyomás a vizelet hólyagjára.
  • Láz és súlyos fájdalom a perineumban.
  • Vizeléskor irritáló, égő fájdalom.
  • Megnagyobbodott prosztata végbélvizsgálaton.
  • Nehézség az erekció elérésében és fenntartásában.
  • A szexuális élet minőségének romlása.
  • Korai magömlés.

Használat ellenjavallatok

A kapszuláknak természetes összetételük miatt nincs ellenjavallata. Az egyetlen feltétel, amely mellett nem használhatja a terméket, az egyik összetevő egyéni intoleranciája.